Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jefke Kater 4 jaar


"Hey Jef, back in town?"riepen enkele langbewoners van Villa Vagebond mij toe.
"Yep, ik kon jullie niet missen."riep ik met een knipoog terug.
Ik rek me vervolgens uit, kijk rustig om me heen en wandel op mijn gemakje door de buitenren om de bekende lucht weer op te snuiven.
Het is alweer 1 1/2 jaar geleden, maar ik herken nog veel dingetjes. Hier en daar is het wel veranderd, wel veel nieuwe snoetjes, onbekende stemmen en vreemde voorwerpen. Al met al vind ik het best en plof neer op een vrijgekomen klimpaal.
Ik weet nog goed, een paar jaar geleden was ik maar een bange manneke. Raar als ik daar op terugkijk, er is zoveel gebeurd en mijn zelfvertrouwen is zo enorm gegroeid!
Ik ben van jullie tweevoeters gaan houden, er zit veel liefde in mijn knappe ahum gespierde lijf. Echt wel. Ik geniet van de buitenlucht, een makkelijke slaapplek, een uitkijktoren om jullie in de smiezen te houden, gewoon... de normale dingetjes.
Af en toe beetje ravotten, jou aandacht geven, mysterieus kijken en mijn kostuum goed in plooi houden.
Ik ben alweer klaar voor een nieuw avontuur, en dan liefst niet eentje met vervaldatum anders word ik chagrijnig. Vind jij niet cool.
Ik kan een vriendje wel waarderen, maar liever geen half asiel, gewoon een maatje die mijn positieve vibes van zelfvertrouwen wel kan waarderen. Meer moet dat niet zijn, ben niet veeleisend.
Tot slot nodig ik jou uit om eens een babbeltje te komen doen. Ik zorg voor de koffie en de thee, ben een zelfstandige jongen en... best aantrekkelijk ( zeggen de dames hier).
Tot snel okè. Stevige poot van mij, Jefke ( 4 jaar). x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg