Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ceria Poes 9 weken


Hallo daar, wil je wat van mij horen?

Mijn naam is Ceria. Dat betekend spel en dat klopt. Ik hou van spel en ontdekken. Als er iets nieuws is ben ik er als eerste bij. Als er gepoetst wordt ren ik achter de doeken aan. Voor mij is het leven 1 groot feest!
Dat is minder geweest . Ik ben gevonden in een veld. Ik lag daar helemaal alleen! Zielig he. Mijn broer en zus lagen een eind verderop. Ik had het koud en had honger. Later hoorde ik dat mijn zus er nog erger aan toe was, bij haar waren al maden bezig, bah!
We werden alle 3 veilig gesteld en samen naar een opvanggezin gebracht. Daar mochten we lekker warm worden en kregen we een heerlijk flesje. Zus kreeg de nodige zorg en daarna fijn tegen elkaar slapen.
Nu zijn we al wat groter. De fles is ingeruild voor een bakje vlees en brokjes. We spelen erop los! Mijn broer Tekanan is soms wat wild, maar ik kan daar wel tegen. Samen met hem beleef ik allerlei avonturen.
Nu zijn we op zoek naar een eigen plekje. Ik hoop op een plekje waar een vriendje is voor mij. Het zou uiteraard nog leuker zijn als mijn broer mee kan. Als ik maar lekker kan spelen en op ontdekking kan! Verder heb ik niet veel eissen.
Kom je gauw eens kijken? En vertel je mij dan welke avonturen er op mij wachten? Ik kom dan wel bij je zitten en misschien zet ik mijn motortje even aan, als je verhalen mooi zijn.
Tot gauw, poot van Ceria.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg