Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Fleur Poes 2 jaar


Ik ben Fleur.. Ik heb geen gemakkelijke start gehad. Ik ben gevonden in een tuin met mijn 4 kids bij een verlaten huis. Ik moest al jong volwassen worden om voor mijn kids te zorgen. Gelukkig kreeg ik hulp van lieve mensen. Nu de kids verzorgd zijn is het mijn beurt. Ik heb alleen mijn hoektandjes nog, de rest van mijn tandjes zijn getrokken ondanks mijn jonge leeftijd. Ik ben een super gemakkelijke mooie jonge dame en de rust zelve.. Ik speel graag. Ik heb geen moeite met andere poezels maar kan ook goed alleen. Kinderen zijn geen probleem voor mij. Ik speel graag en veel, ben tenslotte nog jong en vind aaitjes heerlijk. Op schoot zitten daar moet ik nog aan wennen. Dus wil je een relaxed poesje dan ben ik een match.. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg