Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Moana Kater 3 maanden


Mo is een fantastische kitten, speels, aanhankelijk en zeer goed in communiceren. Zegt goeiemorgen en springt bij je op schoot, Mo heeft in een paar weken mijn hart al gewonnen. Van spelen met zijn zusjes tot mij van mijn werk afhouden, hij doet t allemaal. Mo en Bagheera zijn samen ganse dag op ontdekking. Van balletje naar vliegen opsporen naar buiten in de gaten houden. Mo wilt het liefst helft van de dag geknuffeld worden. Kom je thuis van je werk moet hij wel even wennen want.. waar was je nou? Ben je de hele dag thuis komt hij constant aandacht vragen. Een heerlijke kitten die jou heel gelukkig gaat maken. Mocht je hem samen met Bagheera kunnen adopteren kunnen ze samen verder op avontuur. Net als Bagheera is hij in totaal maar 1,5 uur per dag aan t rondrennen en spelen, voor de rest lekker op avontuur en.. slapen! Kan ook op schoot. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg