Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Perla Poes 2 jaar


Hallo lieve mensen, mijn naam is Perla, mama Perla en ik mag vandaag een voorstelrondje doen.

Ben best wel beetje zenuwachtig want toch wel raar om jezelf zo in de spotlight te zetten.

Maar onze opvangmama’s zeiden: “Perla, het is het moment om eens aan jezelf te gaan denken. Je hebt de voorbije maanden zo hard je best gedaan voor je kindjes en het hard te verduren gehad.

Ze werden alle 3 vreselijk ziek en ondanks al onze inspanningen moesten we je zoontje Odin en kleine ukkepuk Stevie W. laten inslapen. Ze hadden pijn en dat wilden we geen van allen. Je ontfermde je als een echte moederkloek over je babykindje Goya. Ook zij had enorm veel pijn maar ze bleef vechten en kwam er stilletjes door. Mede dankzij jouw vele lieve knuffels loopt ze vrolijk rond met weliswaar 1 oogje minder en mega mega snot maar zij komt er wel.

Dus ja na dit alles heb jij echt wel je eigen plekje verdient.”

Dus hier gaan we dan. Spots on !

Ik ben een jonge mamapoes met een zacht en rustig karakter. Ik vind alles goed maar hou echt wel van rust. Ik kan uren liggen genieten in de hangmat van de krabpaal. Klein kanttekeningetje misschien….heum heum…die paal moet wel mega sterk zijn want ik ben nogal een goed doorvoed katje 😊 Gezellig rond en gezond zoals ze hier zeggen. Het liefst zou ik graag een plekje vinden waar ik rustig kan en mag genieten van uren te liggen niksen, af en toe eens naar de vogeltjes te turen die passeren , ik hoef daarvoor zelf niet naar buiten, krabpaal voor het raam en ik ben weer content, naar buiten gaan lijkt me dan weer zo vermoeiend (grapje) en waar ik geregeld een aai sessie krijg met af en toe een kus op mijn kop. Zalig genieten dus. Soms heb ik een speelse bui die gemiddeld zo’n 5 minuten duurt. Dan ren ik opeens achter een balletje aan of zo' n laserdingetje maar oohhhh ook dat kan zeer vermoeiend zijn (hihi) dus dat laat ik met plezier over aan het jonge grut hier.

Een kattenvriendje in huis… dat kan maar is zeker geen must. Ik zoek niet echt het gezelschap op van een andere 4 voeter maar het is niet echt een probleem moest er toch al eentje zijn. En als ik dan toch bezig ben met eisen te stellen…hele drukke kleine 2voeters zijn ook niet echt zo mijn dingetje. Ik zeg het maar even want eerlijk duurt het langst toch he.

En oh ja, ik zou het nog bijna vergeten! Nog een klein detailletje….mijn staart…die is niet meer. Hup weg, foetsjie… Alleen ik weet wat er mee gebeurd is maar hey geen probleem he dat kleine stompje gaat zijn gangetje hoor wanneer jij over mijn bolletje aait.. dat gaat van kwispel kwispel.

Zo dat is het zo’n beetje. Ben jij op zoek naar rustig gezelschap en heb je een goedgevulde kast met lekkers…I’m your girl !!

Liefs Perla


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg