Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Laddy Kater 1 jaar

>

Dit brave kereltje heet Laddy en is nu ongeveer 12 weken oud. Deze lente is zijn moeder bevallen van 4 kittens. Ze zijn samen opgegroeid in een tuin in Maasmechelen. Eten en drinken werd hun aangereikt. Hij heeft mensen leren kennen als vriendelijke tweevoeters maar houd wel liefst een kleine, toch gepaste afstand. Zo heeft Laddy het namelijk geleerd van zijn moeder.
Eén broertje is geadopteerd door de vinders en Laddy logeert nu met zijn twee zusjes Mies en Kaya bij een gastgezin. Hier kan Laddy lekker spelen met zijn zussen en met interessante speeltjes. En doen alsof het echte muizen zijn die hij vangt. Als hij moe is van al het spelen legt hij zich gewoon ergens neer. Soms gezellig bij een zusje of lekker voor de raam om nog wat naar buiten te kunnen koekeloeren. Laddy vindt het soms goed om dan geaaid te worden, en ander keertje wandelt hij dan liever een beetje uit de buurt. Opgepakt worden vindt Laddy niet fijn, maar boos wordt hij niet.
Hij is zeer zeker een vriendelijk katertje wat een baasje zoekt op de groei. Zodat hij kan opgroeien tot een mooie kater en zijn baasje leert te vertrouwen. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg