Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Kaya Poes 1 jaar

>

Dit slimme meisje heet Kaya en is nu ongeveer 12 weken oud. Deze lente is haar moeder bevallen van 4 kittens. Ze zijn samen opgegroeid in een tuin in Maasmechelen. Eten en drinken werd hun aangereikt. Ze heeft mensen leren kennen als vriendelijke tweevoeters maar houd wel liefst een kleine, toch gepaste afstand. Zo heeft Kaya het namelijk geleerd van haar moeder.
Eén broertje is geadopteerd door de vinders en Kaya logeert nu met haar andere broertje Laddy en haar zusje Mies bij een gastgezin. Hier speelt ze naar hartelust en slaapt gezellig met broer en zus. Soms slaapt ze lekker bij haar broertje in de klimtoren, vaak ligt ze ook diep in slaap op een fijn kussentje met een ideaal kuiltje. Als Kaya dut vind ze het soms wel goed om voorzichtig geaaid te worden. Maar ze vindt het ook erg spannend en ze volgt de hand met haar groene oogjes. Ook tijdens het spelen durft ze best goed kortbij te komen. Kaya vindt het nog niet fijn om opgepakt te worden, maar voor een dringende behandeling is het gewoon wel mogelijk.
Kaya is voorzichtig en observeert en probeert de mens te begrijpen. Ze is op zoek naar een baasje met veel geduld en kattenkennis zodat ze zich kan ontplooien tot een zwarte lieve parmantige dame.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg