Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Cleo Poes 8 weken


Hey Hey ik ben Cléo,

Toen ze ons vonden was ik de kleinste van het nestje. Ik had ook wat last van mijn oogjes.

In ons opvanggezin kwamen we tot rust en werden mijn oogjes goed verzorgd en kreeg ik lekkere papjes te eten waardoor ik flink sterker werd.

Ik ben de rustigste van ons 3, ik kom als laatste uit mijn mandje na een dutje. Als ik tijdens het spelen wat moe word, ga ik even in mijn mandje liggen om nadien terug mee te kunnen spelen.

Klimmen doe ik graag en zeker als er iemand vlak bij mij zit, dan probeer ik snel op het schootje te geraken. Want knuffeltjes en gestreeld worden vind ik super fijn, zo fijn dat ik vaak in slaap val op een schootje.

Ik vind het leuk om te spelen en wat zotjes te doen maar een beetje ME time vind ik ook wel fijn. Ik heb tijd nodig om aan nieuwe dingen te wennen maar dat gaat snel over. En als ik er eenmaal aan gewend ben kan ik het niet meer missen.

Momenteel eet ik nog niet zelfstandig, al probeert mijn opvanggezin elke maaltijd dat ik van een bordje eet zoals mijn broers. Ik geniet gewoon nog even verder van de papflesjes 😀

Zie jij mij wel zitten ? Vul dan snel even zo'n adoptie formuliertje in en misschien mag je dan wel keertje op bezoek komen om kennis te maken.

Liefs Cléo


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg