Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Riley Poes 6 maanden


Riley is binnen gekomen op 5 weken. Wat terughoudend in het begin. Ze is nu een knuffelpoes, zoekt contact. Schrikt wel snel van onbekende dingen. Contact met de andere katten wordt nog niet echt op prijs gesteld. Daar wordt aan gewerkt en gaat waarschijnlijk wel goed komen.  In een nieuwe omgeving of bij vreemde geluiden verstopt ze zich even. Iemand vertrouwd kan haar dan wel lokken. Riley is makkelijk op te tillen. Zij is een  speels, schattig katje met een eigenzinnig kantje. In het spel is ze heftig, niet geschikt als katje bij kleine kinderen. Grotere kinderen kan wel. Wel kinderen die rustig aan doen. 

Riley moet samen met haar zusje Jade geplaatst worden. Liefst bij mensen waar ze niet naar buiten kan of alleen in een afgesloten tuin/kattenren/balkon of terras waaruit zij niet kan ontsnappen. Jade en Riley kunnen bij een rustige hond geplaatst worden.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg