Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Riley valt onder onze Speciale Zorg Katten. Riley heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Riley op afstand adopteren.

Riley Poes 1 jaar


Hallie, hallo

Wij mogen ons voorstellen. Ik zal het woord nemen. Mijn zusje is eerder van het terughoudende type. Pas op, ik word ook graag rustig benaderd.
Ik ben Riley, de black beauty. Mijn zusje is Jade, met het snoezige snoetje en haar vachtje met een mooie print.
Wij zoeken samen een speciaal huisje. Wij zijn samen uit, samen thuis katjes. Doen alles graag samen, eten, spelen,slapen... Dus ook graag samen verhuizen naar ons forever huisje.
Waarom we op zoek zijn naar een speciaal huisje? Wel dat kan ik je heel eenvoudig uitleggen. Mijn rikketikje klinkt niet zoals bij het doorsnee katje.
Niet schrikken hoor. Ome dokter heeft gezegd dat ik nog wel wat mooie jaartjes voor de boeg heb. Ik moet goed opgevolgd worden en misschien over een tijd wat medicijntjes krijgen, als het nodig is. Ik hoorde ome dokter tegen mama zeggen dat ze zich nog niet teveel zorgen moest maken. Enne ik kan u heel trots vertellen dat ik heel flink was bij de car, uhm... cardi... ach we gaan niet moeilijk doen, de hartdokter.

Mijn zusje Jade heeft ook een bijzonder huisje nodig. Ze heeft wat meer tijd nodig om te wennen, ze is timide. Eens je haar hartje wint geniet ze van zachte streeltjes en kriebeltjes. Tis ook wel een kapoen zegt mama altijd. Maar een lieve kapoen. In het spel is Jade een wildebras. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook wat fel kan zijn met spelen. Kleine tweevoeters is geen goede combinatie voor ons. We zoeken ook wel een rustige thuis.
Hier loopt ook nog een grote viervoeter rond, Lucy. Zij is al een beetje op leeftijd en een rustige dame. Daar hebben we geen probleem mee. Ze moet wel niet te veel haar keel open zetten (blaffen), houden we niet van.
Andere poezen moeten we eerst eens tegen blazen. Kwestie dat ze weten dat wij er ook zijn. Volgende stap is neusjes geven, komt dus goed. Liefst niet in een grote groep katjes, is wat druk...

We hebben ook graag op tijd ons natje en droogje. Lekkere hapjes vallen altijd in de smaak.

Heb jij lekkers en leuke speeltjes in huis? Zie jij het zitten om twee speciale katjes een thuis te geven? Vul dan laar snel het adoptieformulier in. Misschien tot binnenkort! 

Riley moet samen met haar zusje Jade geplaatst worden. Liefst bij mensen waar ze niet naar buiten kan of alleen in een afgesloten tuin/kattenren/balkon of terras waaruit zij niet kan ontsnappen. Jade en Riley kunnen bij een rustige hond geplaatst worden.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg