Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Kato Poes 8 maanden


Ik ben Kato en zit hier samen met mijn 2 broers Max en Houdini. Ik mag op zoek naar een plekje voor mezelf of samen met mijn broer Max. Ze hebben ons gezegd van eerlijk te zijn want eerlijk duurt het langst dus...hier gaan we.

Wij zijn allemaal nogal schrikachtig, dus snelle bewegingen daar houden we niet zo van. Als je in mijn buurt bent zal ik je goed in het oog houden, niet direct afkomen maar uiteindelijk wel in je buurt komen zitten en zelfs in slaap vallen. Ik volg mijn broers wel als ze op pad gaan, maar ga ook wel mijn eigen gang, vooral even rustig alleen vind ik wel leuk. Op verkenning gaan en nieuwe dingen ontdekken is fijn en soms schrik ik me dan rot als ik onderweg opeens voor jouw neus sta, ga ik me weer even verstoppen om dan na tijdje weer voorzichtig opnieuw op ontdekking te gaan.Een speelkameraadje lijkt mij wel leuk, hopelijk leert die mij minder bang te zijn. Of misschien mag mijn broertje Max wel mee verhuizen ? Hij is de dapperste van ons drie dus samen met hem lijkt me ook wel tof. Kleine kindjes zijn niet zo ons ding, maken teveel onverwachte geluiden of bewegingen dus dat gaan niet helemaal matchen maar een lieve rustige tiener die me over de streep wil trekken en op mijn tempo vriendjes wil worden... dat moet lukken.Qua eten ben ik niet kieskeurig, vooral korrels eet ik heel graag. En snoepjes ! Dus ben jij niet bang om een katje in huis te nemen dat wat tijd nodig heeft...snel formuliertje invullen en afspraakje maken.

Hopelijk tot binnenkort. liefs Kato

Kato wordt alleen met haar broertje Max of bij een ander sociaal katje geplaatst.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg