Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Max Kater 7 maanden


Ik ben Max en zit hier samen in de opvang met mijn broer Houdini en zus Kato. Ik mag op zoek naar een eigen huisje, een plekje voor mezelf of misschien wel samen met mijn zus Kato. We hebben de opdracht gekregen oprecht te zijn en dus ook te vertellen dat we nogal schrikachtig zijn aangelegd. We schrikken nogal snel van plotse onverwachte bewegingen of geluid. Maar van ons 3 ben ik wel de dapperste hoor. Ik ga graag op verkenning zeker als je het niet in de gaten hebt, dan ga ik op avontuur en de boel verkennen.
Vaak leg ik mij in een schuif of onder een bed of op de kast neer en bekijk zo de omgeving. Zo kan ik uren liggen turen naar wat er rondom mij gebeurd en val ik uiteindelijk in slaap. Iedere dag zet ik nieuwe stapjes in de goede richting en kom ik steeds dichter bij. Een snoepje...mmm kom ik toch al wat sneller en dichter naar je toe, nog heel even en ik kom het uit je handen nemen maar voorlopig zet ik mij voor je neer en wacht ik braaf tot je het snoepje voor me legt. mmmjammiie.
Hele jonge kindjes lijken me niet zo'n goede match want zoals mijn zus al zei maken die nogal veel onverwachte bruuske bewegingen en ga ik me weer wegsteken maar bij tieners moet wel lukken hoor zeker als we in dezelfde kamer kunnen liggen chillen . Jij op je bed en ik ergens in een schuif waar ik je dan uren naar je kan liggen turen. Qua eten ben ik niet kieskeurig, vooral korrels eet ik heel graag en snoepjes haal je ook maar best in huis. Dus ben je op zoek naar een avonturier met een klein hartje, dan ben ik je man. Snel even zo'n formuliertje invullen en dan kunnen we misschien eens afspreken.

Groetjes , Max

Max wordt alleen met zijn zusje Kato of bij een ander sociaal katje geplaatst


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg