Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Minou Poes 1 jaar


Hallo daar... Ik ben Minou. Sorry dat ik zo stilletjes van achter het hoekje me voorstel... Ik ben nu eenmaal niet de meest sociale poes. Stoute mensen hebben me vroeger pijn gedaan en ook een andere kat heeft me de stuipen op het lijf gejaagd met steeds naar me te krabben en bijten, dus nu blijf ik graag een beetje op afstand.
Momenteel zit ik in een rustig pleeggezinnetje, twee jonge mensen en een pleegzuspoes Pippa. Met Pippa kom ik goed overeen, zij is ook rustig, soms spelen we een beetje of knuffelen we maar meestal blijven we gewoon elks op ons eigen zitje.
Ik ben schichtig, maar ook heel nieuwsgierig. Mijn mama zegt dat ik lijk op een uiltje, haha. Als mijn pleegouders in de zetel zitten dan kruip ik er stilletjes naast... Zo stil dat ik denk dat ze het niet eens doorhebben dat ik er ben. Soms begin ik zelfs heel luid te ronken, zo lang ze me niet aanraken vind ik het super gezellig.
Nu is het wel tijd om mijn eigen huisje te vinden. Ik zoek dus een heel rustig huisje en iemand die veel geduld heeft met mij. Ik geloof echt dat ik als enige poes, of misschien nog met een ander rustig diertje, helemaal kan openbloeien in het juiste gouden mandje. Ik heb zoveel liefde om te geven, ik ben alleen nog op zoek naar de juiste persoon.

Veel ronkjes xxx Minou 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg