Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mies Poes 1 jaar

>

Dit mooie meisje heet Mies en is nu ongeveer 12 weken oud. Deze lente is haar moeder bevallen van 4 kittens. Ze zijn samen opgegroeid in een tuin in Maasmechelen. Eten en drinken werd hun aangereikt. Ze heeft mensen leren kennen als vriendelijke tweevoeters maar houd wel liefst een kleine, toch gepaste afstand. Zo heeft Mies het namelijk geleerd van haar moeder.
Eén broertje is geadopteerd door de vinders en Mies logeert nu met haar andere broertje Laddy en haar zusje Kaya bij een gastgezin. Hier speelt ze naar hartelust en slaapt gezellig met broer en zus. Als Mies dut vindt ze het goed om geaaid te worden, dan spint ze ook en rolt zelfs heel charmant op de rug. Ook als ze speelt vergeet ze haar aangeleerde terughoudendheid voor de mens.
Mies haar toekomstige baasje zal een beetje meer geduld moeten hebben om Mies haar vertrouwen voor 100% te winnen. Wie valt voor dit mooie snoetje van Mies en wil haar leren kennen en koesteren?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg