Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jade Poes 4 jaar

>

Riley en Jade
Wij zijn twee zusjes, zij en ik. Twee dikke vriendjes, zij en ik. We blijven altijd bij elkaar, al worden we meer dan 100 jaar, wij zijn twee vriendjes, tot de laatste snik. ( en dan gaat het liedje nog verder met rare woorden, best wel stom).Ik ben Riley, de zwarte parel van de familie. Lief. En als we elkaar leren kennen dan is het bed voor mij en mag jij erbij liggen. Schappelijk, niet? Ook lig ik dan graag op schoot en kun je beter even je tijd nemen. Effe onthaasten. zalig knuffelen, hmmm.Mijn rikketikje klinkt niet helemaal zoals een doorsnee katje. Ik wist wel dat ik bijzonder was! Ik ben bij de hartdokter geweest en die zei dat ik een hele flink meid was. Ik hoef nu nog geen hartmedicijnen, maar dit kan in de toekomst wel gebeuren. Maar ik heb nog heel wat mooie jaren voor de boeg met mijn zus, dus komt wel goed hoor.Dan heb je dus mijn wederhelft Jade. Ze heeft mooie ogen vind je niet? Zal ze wel van haar zus hebben.Jade is een kapoen, zegt haar opvangmama. Ik vind dat raar, das toch die gast die altijd wat in je schoen doet? Sinterklaas Kapoentje?In elk geval, zij is iets voorzichtiger in het begin met contact maken met jullie. Pas op, tis een liefje hè, laat zich aaien en zo, maar heeft gewoon wat meer tijd nodig. Geen probleem. We amuseren ons toch altijd met elkaar. Samen spelen, samen eten ( we wachten altijd netjes op elkaar), samen slapen, yin en yang en nog meer van dat kleffe.We kunnen best ruig spelen, we zijn wat onstuimig. Maar toch zoeken we een rustig huisje. Mensen die ons begrijpen, rust en geduld hebben. Mensen die het kei leuk vinden om ons samen te zien.Laat ons in jouw hart kijken, dan openen wij ook onze deurtjes en gaan we er samen een te gekke tijd van maken! Een rustige woef is prima, een paar soortgenoten kan, hoeft niet ( niet dominant, dat vinden we stom).Nou, als je nog vragen hebt? Even onderstaand formuliertje invullen, evt. foto van je bed? Kunnen we keuren. Nou, doei! xJade en Riley (1 jaar)

Jade wordt alleen samen met haar zusje Riley geplaatst. Liefst bij mensen waar ze niet naar buiten kan of alleen in een afgesloten tuin/kattenren/balkon of terras waaruit zij niet kan ontsnappen. Jade en Riley kunnen bij een rustige hond geplaatst worden.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg