Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Elena Poes 10 jaar


Enkele weken geleden kregen we een melding. Er was een ouder katje komen aanlopen bij de meldster. Ze woonden aan een drukke weg, dus namen ze het katje binnen. Ze wilden het katje graag zelf houden, dus gingen ze ermee naar een dierenarts, deze stelde via bloedonderzoek verhoogde nierwaarden vast en ze moest op nierdieet en medicatie.
Helaas tolereerde haar eigen kat Elena niet en plots kreeg het verhaal een andere wending. Elena moest per direct weg....
We zitten behoorlijk vol, dus gaven we nog wat andere organisaties door om eerst te contacteren, maar daar wilde mevrouw niets van weten. We werden voor het blok gezet, katje opnemen of ze ging ermee naar de dierenarts voor euthanasie oftewel zette ze Elena terug op straat. Dat zijn natuurlijk geen opties.... We besloten voor de veiligheid van Elena te kiezen en ze mocht bij ons binnenkomen. Ze krijgt nu haar nierdieet en medicijntjes. Verder is haar gebitje heel slecht, hier wordt ze snel aan geholpen. Jammer dat het soms zo verloopt, maar we zijn in ieder geval heel blij dat ze binnen is, een dankbaar en lief meisje.
Weg van de straat en nu voorzien van alles wat ze nodig heeft.
Welkom schatje, je bent veilig ♥


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg