Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Emiel Kater 12 jaar


Tijdens mijn campingleven, heb ik heel wat mensen zien komen en gaan.
Bij de 1 mocht ik meedoen aan de barbecue, terwijl de ander me wat onaardige dingen toewenste. Boeide me niks, ik was wel wat gewend.
Ik ben een aardige jongen dus om nou meteen van die dubbelzinnige dingen naar mijn oren te slingeren is niet objectief. Ik zeg wel eens: " Doe chillen man, pak jezelf een biertje en geef mij een worstje. Praten we dan verder." Maar dan kijken ze me zo aan alsof ik van een andere planeet kom, dus ga ik gewoon weer een tentje verder buurten. No problemo.
Twaalf jaar heb ik gekampeerd, 12 jaar op dezelfde plek. Ik kende het terrein op mijn duimpje. Ik wist waar de knapste dames zich bevonden en had aan elk pootje wel een stuk of 5 scharrels. Sommigen hadden eigenlijk al een vriendje, maar wist ik niet. Kreeg ik wel eens een knokploeg op me af. Zo belachelijk!
Blijkbaar was mijn uiterlijk zodanig betoverend, dat ik nooit vriendinnen tekort had.
Ik kreeg hier nooit zakgeld, dus een voorbehoedsmiddel zat niet in mijn budget. Waarschijnlijk heb ik veel Emieltjes gecreëerd. Mea culpa! Maar daar hebben ze op de camping uiteindelijk wel wat aan gedaan hoor, pffff.. chop chop.
Ik heb veel vrienden gemaakt, want ik was ook een hele joviale lieve gast. Zo eentje die ruzies uit de weg ging. Ik wilde gewoon een een lekkere hap, een aai over mijn bol en een degelijk slaapplaats.
Maar ik mocht verhuizen, want hoe je het ook went of keert. Het campingleven is redelijk zwaar. Altijd maar die toeristen begroeten, paaien en zorgen dat we vrienden werden. Ik wil ook gewoon eens niks. Gewoon slapen en niet steeds zwaaien.
Dat kan hier nu. De verzorgers zijn erg schattig, ze geven me een overvloed aan knuffels en kusjes. Lief. Ze vinden me een lekkere knuffelbeer, haha. Ahum.
Maar ik wil nu toch een definitief huisje, een voor altijd plekje waar ik oud mag worden en zelf de barbecue mag bedienen.
Mijn wilde haren zijn weg, heb ze achtergelaten op de camping. Mag ik bij jou, please? Kijk ik een beetje zielig genoeg?
Jouw knuffelbeer Emiel xxx


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg