Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sial Poes 9 weken


Hallo allemaal,

Eindelijk mag ik me aan de wereld voorstellen… Mijn naam is Sial.
Sial betekend pechvogel. Ik ben zo genoemd omdat ik niet zo een lekkere start heb gemaakt.
Ik ben geboren op een boerderij, bovenop een hooizolder. Op een dag ging ik op verkenning uit en viel zomaar ineens naar beneden! Het was erg hoog waar ik vanaf viel. En het ergste was dat de boer net al het zachte stro had opgeruimd en ik dus op heel hard beton terecht kwam. Ik gilde het uit van de pijn.
Gelukkig werd ik meteen gevonden en opgepakt. Ik kon niet meer lopen, alles deed pijn. Met spoed ben ik naar een dierenarts gebracht. Gelukkig bleek niets gebroken, wel had ik een hersenschudding. Ik mocht naar een gastgezin en werd daar in een zacht mandje gelegd. Om mij heen was het donker en stil. Precies wat ik nodig had.
Het heeft een hele tijd geduurd, maar langzaam begon ik me beter te voelen. Stapje voor stapje mocht ik mee gaan doen met de andere kittens.
Inmiddels is dit hele verhaal achter me. Ik voel geen pijn meer en haal nu mijn verloren tijd in. Lekker stoeien met mijn vriendinnetjes hier, de klimpaal in, achter balletjes aan, heerlijk, laat mij maar gaan!
Nu ik me goed voel mag ik ook op zoek naar een eigen plekje. Een plekje waar ik fijn verder kan ontwikkelen, waar ik mag rennen en spelen.
Ik ben niet graag alleen, dan ga ik huilen. Ik heb echt wel een (speels) poezenvriendje nodig.
Dus… heb jij een vriendje voor mij in huis of ben je bereid voor 2 kittens te gaan? Kom dan snel eens bij mij kijken. Gaan we even samen spelen, laat ik je al mijn kunsten zien!

Tot gauw dan,

Pootje van Sial.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg