Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Kikki Poes 1 jaar


Ik ben Kikki en ben gevonden samen met mijn kindjes. Ikzelf had een gekwetste staart bij binnenkomst maar dat is gelukkig allemaal opgelost en nu ga ik door het leven met nog een heel klein stukje staart. Helemaal geen probleem hoor ik merk er niets van. Eerst zat ik met mijn kindjes bij een ander gezinnetje,om me te helpen mijn kids groot te brengen, die waren wat ziekjes vandaar. Maar het was me daar te druk. Er liepen ietsje teveel andere poezen rond en ik, ik wilde alle ruimte voor mij en het moet gezegd zijn, ik heb een nogal dominant karakter dus je begrijpt wel he, dus daarom ben ik naar een ander gezinnetje gegaan waar ik het hele huisje voor mij helemaal alleen had. In het begin vond ik het niet leuk en moest ik even wennen maar ik had een knus plekje gevonden tussen de jassen. Na een tijdje zag ik dat de kust veilig was. En nu na een tijdje vind ik aaitjes achter mijn oren of op men bol moeilijk te weerstaan. Ik weet nu dat deze grote mensen rond mij, niets verkeerds doen. Maar als er iemand binnenkomt die ik niet ken, heb ik 5 minuutjes nodig om te wennen. Daarna kom ik langs voor een aaitje. Alles moet wel rustig gebeuren, van drukte hou ik niet. Ik ben nog een jonge kat en ik speel heel erg graag. Het liefste speel ik met mijn banaan, mijn banaan en ik ,wij zijn de beste vrienden. Slapen doe ik het liefste overdag op een bed, waardoor ik dan 's nachts wel eens actief kan worden. Ik ben heel erg nieuwsgierig, zeker als het raam openstaat. Mijn neus in de frisse wind die langs het raam passeert ... ah ik heb niets liever. Ook ben ik een professioneel kneder en staarder. Wie wil er graag met mij voor het langst staren?
liefs Kikki

Kikki wordt alleen geplaatst in een (heel) rustig huisje.


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg