Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Finley Kater 1 jaar


Hey! Ik ben Finley en dit is mijn verhaal. Nadat ik werd geboren werd ik alleen in de kou achtergelaten, gelukkig hebben de lieve mensen van zwerfkat zich over mij ontfermd. Zij zochten voor mij een mamapoes die bereid was me te adopteren. Ik leerde daar ook mijn nieuwe broertjes en zusjes kennen. Wat vertelt dit over mij? Ik ben een echte overlever, mijn naam betekent dan ook vechter. Ik laat van me horen als er iets is en ben erg avontuurlijk aangelegd. Ik speel en klim graag, maar ben ook sociaal en lief. Ik ben ook altijd voor een knuffeltje te vinden. Je ziet misschien aan mijn snoetje dat ik een klein beetje ondeugend ben... Maar ik ben ook een échte charmeur. Graag zou ik een warm mandje vinden. Ik kan alleen geplaatst worden maar er kan ook een zusje of broertje mee (Blue of Skye). Tot snel!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg