Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Vedett Kater 1 jaar


Hallo! Mijn naam is Vedett en ik ben het katje dat in oktober werd aangereden. De dierenarts van wacht dacht dat mijn wonden niet zo ernstig waren en wou me gewoon terug buiten zetten. Gelukkig zag de meldster dat ik veel pijn had. De lieve dierenarts van onze VZW heeft wel de moeite en tijd genomen om me te verzorgen. Dankzij onder andere jullie donaties zijn er twee dure operaties uitgevoerd. Vandaag ben ik picobello terug in orde en wacht ik geduldig op mijn nieuwe baasje. Bij mijn opvangmama is het ook heel leuk, alleen is de huiskat niet zo vriendelijk. Ze wil niet met me spelen en dat maakt me droevig. Gelukkig zijn er nog twee andere opvangkittens waarmee ik veel kan spelen en ravotten. Dus als jullie me willen adopteren, denk eraan, ik wil een speelkameraadje!

Vedett mag alleen naar buiten in een goed afgesloten tuin/terras/balkon of kattenren. Hij kan prima als binnenkat geplaatst worden. Hij wordt alleen bij mensen geplaatst die al een jong, speels en sociaal katje hebben.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg