Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tigo Kater 11 jaar


Contactadvertentie

Hallo. Ik ben nieuw hier! Ik ben naar deze datingsite gegaan, omdat ik nood heb aan een langdurige vriendschap, plus was deze site gratis, ik heb nl. geen bankrekening.
Maar laat jou dit niet afschrikken, als het moet ga ik werken, maar eigenlijk niet echt. Kan wel eens de afwas voor je doen, of zo. Of de vuilniszakken buiten zetten. Ook niet echt.
Maar ik dwaal af. Mijn naam is Tigo, een mooie rooie van toch al 11 jaar.
Ik zoek geen standaard vriendschap, wil niet teleurgesteld raken. Heb best wat meegemaakt in al die jaren, maar dat vertel ik nog wel eens als we aan tafel zitten voor een goed gesprek.
Als ik mezelf moest omschrijven in woorden? Eens zien...
Gevoelig, rugzakje, gekwetst, vrijheid, rust, lief, gebruiksaanwijzing, geen aaibaar typje.
Ken je dat, dat je soms zoveel prikkels krijgt en dan niet goed weet wat te doen? Druk in je hoofd, verlangend naar een zen momentje? Dat mensen soms in je aura komen, ongevraagd , waar je niks mee hebt? En denkt: "Kun je niet even een boek gaan lezen of zo. Ga es wat leuks voor jezelf doen." Ken je dat?
Nah, dat heb ik dus soms. Ik ben op zoek naar een relatie waar we elkaar ruimte kunnen geven. Ieder z'n eigen hobby, maar toch zijn we dan samen. Dan strijk ik af en toe eens langs je benen, gewoon.. omdat je lief bent.
En je mag zoveel schattige woordjes naar me fluisteren als je wil, ik beantwoord je liefde met een zachte blik.
Mijn hartje schreeuwt om liefde, maar ben absoluut geen opdringerig typje. Zal nooit op je schoot komen springen, dat mogen anderen doen :-D
Kinderen zie ik graag buiten spelen, met een raam ertussen. Ben niet zo van die drukte, word ik nerveus van en dat wil jij niet.
Zeg jij van: 'Nou, Tigo wil ik wel eens beter leren kennen?' Dat kan, leuk! Spannend! Op neutraal terrein? Dan is best dat je naar mij komt.
Veel liefs van mij, de Tigo die naar rust en regelmaat snakt. Zwaaikusje!


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg