Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Zorro Kater 1 jaar


Eindelijk is het zover. Na een aantal hobbels op onze weg mogen we ons voorstellen. We hebben een tijdje op een composthoop gewoond en dat was niet best. We hadden vanalles gegeten maar niks wat goed was voor onze buikjes. Bij de aankomst bij ons pleeggezin waren we allemaal behoorlijk onder de indruk en heeft het ook even geduurd voordat we ons veilig voelden. Inmiddels gaat het helemaal goed met ons.

Ik (Zorro) moest natuurlijk mijn 2 kleine zusjes beschermen maar al snel had ik in de gaten dat onze opvangmamma best aardig was. Bij het aaien zette ik snel mijn spinmachine aan om te laten merken dat ik het heerlijk vond. Het eten sloeg ik nooit over en de heerlijke tussendoortjes maakte het makkelijk om mijn opvangmamma snel te vertrouwen.
Ik speel graag met balletjes en veertjes en leef me helemaal uit. Het liefst ben ik samen met mijn zusje Ginny. Ze schrikt nog snel en dan laat ik merken dat het wel oke is hier. Ik zoek nog mijn vaste thuis en het liefst samen met mijn zusje Ginny.

Liefs Zorro
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg