Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ginny Poes 1 jaar


Eindelijk is het zover. Na een aantal hobbels op onze weg mogen we ons voorstellen. We hebben een tijdje op een composthoop gewoond en dat was niet best. We hadden vanalles gegeten maar niks wat goed was voor onze buikjes. Bij de aankomst bij ons pleeggezin waren we allemaal behoorlijk onder de indruk en heeft het ook even geduurd voordat we ons veilig voelden. Nu gaat het helemaal goed met ons.

Ik (Ginny) was in het begin behoorlijk vies. Het lukte me niet om mezelf schoon te maken dus moest mijn opvangmamma mij helpen. Dat vond ik helemaal niet fijn. Ik zag dat mijn broer en zusje er minder moeite mee hadden maar snapte niet dat zij al zo dicht in de buurt kwamen en zich lieten aaien. Die handen vind ik nog steeds akelig.
Steeds vaker speel ik nu mee en als er wat lekkers tussendoor komt durf ik steeds dichterbij te komen. Nu neem ik het snoepje zelfs al uit de hand. Ik ben nog steeds heel voorzichtig en ben het liefst samen met mijn stoere broer Zorro. Af en toe als ik slaap komt de opvangmamma mij aaien en ik moet toch eerlijk toe geven dat ik dat best lekker vind. Ze fluistert me lieve woordjes toe en stelt me gerust waardoor ik me nu meer kan ontspannen en ervan kan genieten. Ook ik zoek nog een vast plekje waar ik me verder kan ontplooien. Het liefst samen met mijn broer Zorro.

Liefs Ginny.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg