Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Yeti Kater 14 weken


Hallo, ik ben Yeti! Nee, niet de verschrikkelijke sneeuwman, maar wel het verschrikkelijk schattige en speelse kitten! Bij dat 'schattige' hoef ik vast geen tekeningetje te maken, kijk gewoon naar mijn foto...En 'speels'...tja, als je mij adopteert, bereid je jezelf maar beter voor op rondslingerend speelgoed, klim- en klauterpartijen, rondrennende poezenvoetjes en eindeloos veel kattenkwaad. Ik ben 1 grote energiebom enne...of je nu wil of niet, je zal meespelen. Ik heb namelijk nogal veel aandacht nodig en indien nodig eis ik die op door mijn keeltje open te zetten. En naast veel speelplezier mag je je als mijn huisgenoot ook verwachten aan de nodige knuffelpartijen. Wanneer ik eindelijk uitgeraasd ben, vind ik namelijk niks zo zalig als lekker tegen je aan komen liggen en uitgebreid knuffelen voor ik in dommel. O, en weet je wat ik ook helemaal geweldig vind? Andere katten! Ja, ik ben een sociaal dier dus een poezenvriendje zou me zoooooo blij maken! Zie jij het zitten om te spelen tot je erbij neervalt, en jeuken je handen om mij te aaien? Vul dan snel het adoptieformulier in en kom zelf eens kijken hoe verschrikkelijk schattig en speels ik ben. Tot gauw?

Yeti wordt alleen geplaatst bij mensen die al een sociaal en speels katje hebben.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg