Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Oonah Poes 4 jaar


Dit is het verhaal van mama Oonah en haar kroost. Oonah werd buiten gespot, op wandel in een woonwijk. Achter haar aan huppelden 3 kleine kittens. Buiten is echter geen plek voor zo een mooi gezinnetje, dus werd er hulp ingeroepen van zwerfkat. Kom maar jongens, lekker binnen waar het warm en knus is. Gezien de kittens al enkele weken buiten hadden geleefd waren ze nog niet in contact gekomen met mensen. Wat een verandering om plots bij die grote mensen te wonen. Binnen kregen ze heel wat lekkers, en na een tijdje leken die mensen al een stuk minder eng. Ondertussen laten ze zich zachtjes strelen tijdens het eten, verstoppen ze zich niet meer, en komen ze voorzichtig aan je hand snuffelen. De eerste stap in het socialisatieproces is gezet. Nu zijn deze liefjes klaar om naar een definitieve thuis te verhuizen, om daar verder te wennen aan de mensen.

Mama Oonah wordt samen geplaatst met haar zoon Arlo. Arlo is een dappere kereltje maar heeft wel nog wat tijd en geduld nodig om het volledige vertrouwen te vinden in mensen. Mama Oonah is wel wat mensen gewoon maar is nog een beetje voorzichtig. Maar geef haar even tijd en ze zal open bloeien. Een aaitje en wat lekkers kan ze zeker appreciëren!

Chiloh is het meest op zijn hoede maar onder de veilige vleugels van zijn lief zusje Mara durft hij al wel eens wat avontuurlijke stappen ondernemen. Daarom worden zij enkel samen geplaatst.

Ben je bereid om met veel geduld en liefde deze liefjes te laten wennen aan een nieuwe thuis? Laat dan maar iets weten dan plannen we een date! Hou er rekening mee dat wij niet in huis kunnen met kleine kindjes, dat is ons namelijk iets te druk. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg