Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Geesje Poes 18 jaar


Hallo, ik ben Geesje.
Jarenlang was ik een vast gegeven aan het Syntra college. Ik studeerde daar niet hoor, die leeftijd ben ik al lang gepasseerd.
Ik werd vroeger gevoerd bij een cafetaria achter de school, maar deze was sinds enkele jaren gesloten. Mijn vrienden verdwenen en ik bleef achter...
Ik besloot een poging bij de studenten te doen, zij hadden vaak lekkere hapjes bij zich. Ik doolde dus op hun lunchplek rond, om hier en daar wat beleg te vangen. Maar eerlijk is eerlijk, mijn lichaam begon wat na te laten en mijn gehoor werd slechter. Ik kon mezelf niet meer zo goed verzorgen....tja, ik moest eraan geloven...het was tijd om mijn vertrouwde stekje te verlaten.
Ik heb geluk gehad, ben op een fijne plek terechtkomen. Lieve verzorgers, tafeltje-dek-je en een heerlijke zonnige kamer met warme slaapplekjes.
Zo had ik me mijn pensioen eigenlijk niet meer voorgesteld, maar het voelt heerlijk!
Nu is dit maar een tijdelijke woonstek. Ik mag nu nog een keer verhuizen naar een plekje waar ik voorgoed mag blijven. Ik heb niet heel veel ruimte nodig, gewoon een fijne, rustige plek, met veel liefde. Waar ik de winter van mijn leven mag doorbrengen. Met een lief mens aan mijn zijde, iemand die begrijpt dat het leven voor mij niet meer in een hoge versnelling zit. Gewoon samen genieten van alles wat ons nog gegeven is....
Kom je mij eens bezoeken?

x Geesje

Geesje kan als enige kat worden geplaatst. Bij een andere kat kan, mits dit een rustige sociale kat is. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg