Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Simon valt onder onze aids positieve katten. Simon heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Simon op afstand adopteren.

Simon Kater 4 jaar


Moeilijk, moeilijk, moeilijk... Ik krab nog eens achter mijn oren, kijk even semi nonchalant naar de tippen van mijn tenen en zucht even diep.
Ik vind mezelf een leuke kerel, maar ik weet dat mijn plaatsingskansen behoorlijk laag liggen. Ik ben realistisch.
Oke, ik noem even op een rijtje waar de dilemma's liggen, daarna weerleg ik deze :-)
1. Ik ben aids-positief.
2. Ik ben niet aaibaar.
3. Ik heb buitenlucht nodig, dus een beschermde ren.
4. Ik kan niet samen met jonge kinderen.

Oke, zo, dat is eruit, nu komt het leuke!
1. Ik kan nog een heel lang leven hebben, ondanks aids-positief. Ik ben drager, ik heb geen aids. Das een verschilletje.
Ik kan een oude knar worden, waardoor jij mij straks als hoog bejaarde moet dienen. Jahaa. Hapjes brengen en zo.
2. Wat niet is, kan nog komen. Ik ben niet aaibaar neen, maar ik maak al kleine sprongetjes. Ik kom al nieuwsgierig kijken, ik volg jou wel met mijn ogen. Er is een band, sowieso. Maar als je mij heel veel geduld geeft, al je verhalen met mij deelt, ik ben jouw luisterend oor, dan gaan wij samen een unieke vriendschap krijgen. Eentje die zo ontzettend speciaal is, zo bijzonder. Juist omdat we zoveel in elkaar investeren. En wat niet is? Kan nog komen...
3. Buitenlucht is gezond. Is goed voor mij, goed voor jou. Jij gaat lekker wandelen in het bos, ik snuif de vitamientjes op in jouw beschermde tuin. Ideale regeling. En als je lekker quality time met me wil hebben? Gaan we buiten saampjes filosoferen ;-)
4. Ja sorry. Kan ik geen positieve draai aan geven. HA. Maar als je mijn verhaaltje beetje leest, weet je dat kleine kindervoetjes mij niet kan bekoren, ook al zijn ze vast heel erg lief ;-)
5. Die voeg ik gewoon even toe: Ik ben dol op soortgenootjes!
Zo, dat was het. Nu ga ik weer observeren, reageren en een dutje doen. Ik blijf realistisch, maar dromen komen soms uit... toch?
Dag lieve mensen!

Simon wordt alleen met of bij een andere kat geplaatst. We zoeken een huisje waar hij veilig naar buiten kan. Dit betekent in een afgesloten terras/balkon/tuin waaruit hij niet kan ontsnappen of een kattenren


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Bijzonderheden: geplaatst door scheiding villa-zk

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg