Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sisley Poes 9 jaar


En nog een van onze Holsbeekkatjes die haar koffertje mocht pakken.
Haar beide oortjes werden verwijderd, ze begon net als haar zusje Chanel ook oorkanker te ontwikkelen. Maar dat was helaas niet alles, tevens werd haar staartje geamputeerd en had ze een ulcus op het oog, waar ze een medische behandeling voor kreeg. Ons meisje heeft de medische molen behoorlijk gehad, maar we kunnen wel stellen dat het helemaal goedgekomen is. De adoptanten waren al langere tijd op haar aan het wachten, maar omwille van de operaties moesten we dit uitstellen. Gelukkig vonden ze dit geen enkel probleem. We wilden immers dat Sisley gezond en wel kon verhuizen.
Gisteren was de grote dag voor haar. Ze krijgt er twee kattenvriendjes, waar ze hopelijk dikke vrienden mee gaat worden.
Gelukkig voor Sisley is dit een eind goed, al goed verhaal. Als ze niet bij ons binnengekomen was, dan was haar leven waarschijnlijk vreselijk geëindigd, zoals bij Tristan het geval was. Dit hebben we kunnen voorkomen door op tijd in te grijpen. Daarom is het haar nog des te meer gegund dat ze nu mag gaan genieten van een nieuw leven, met liefde en zorg. Dag lief meisje, we hebben alles met veel liefde voor jou gedaan. Geniet maar heel erg ❤


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg