Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Willem valt onder onze aids positieve katten. Willem heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Willem op afstand adopteren.

Willem Kater 10 jaar


Veel mensen hadden de post over Tristan gelezen. Zijn afschuwelijk oor en ook... dat hij geholpen werd door ons. Dat gaf bij iemand achter het scherm een sprankje hoop. Deze dame besloot dan ook haar stoute schoenen aan te trekken en ons te mailen.
In Aalst loopt er al jaren een zwerfkat rond. In het begin heel schuw, maar mettertijd kreeg hij steeds meer vertrouwen in ons mensen. Elke dag kreeg hij zijn bakje eten en alles leek oke.
Maar helaas.... zijn oor begon weg te rotten, zo erg zelfs, dat de Aalsterse dierenarts aangaf: "Dit is oorkanker, dit kan ik niet meer verhelpen. Laat hem maar lopen en geef maar een pijnstiller door het eten." Hmm... dat is natuurlijk geen oplossing, hij moet echt geholpen worden.
Willem miauwde de hele dag door, hij kon niet meer stoppen het arme manneke. Vroeg hij om hulp? Hij zal vast veel pijn hebben...
We ontvingen de noodkreet van de meldster en na het zien van zijn filmpje, mocht hij meteen bij ons binnenkomen.
Zijn oortje zag er helemaal niet goed uit, medische zorg was echt van het allergrootste belang.
We zijn hem zelfs helemaal in Aalst gaan halen (enkeltje 150 km), we wilden hem zsm hebben! Onze mooie witte reus.
Willem was erg overstuur natuurlijk, konden we het maar uitleggen, konden we hem maar zeggen dat we hem juist wilden helpen.
Na een nachtje overbrugging bij ons, mocht hij de volgende morgen meteen bij onze dierenarts binnenkomen.
Hmm, niet goed jongen! Maar natuurlijk krijg jij jou belangrijke operatie. Die gaat dan nu ook plaatsvinden. Ook zal er een biopt van het oor worden opgestuurd naar het laboratorium voor verder onderzoek.
We gaan voor je duimen lieverd. Jij bent ook zo'n lieve toet die zo hard hulp nodig heeft. Wel... die krijg jij nu. Eindelijk de broodnodige medische zorg ❤
Duimen jullie mee voor onze timide Willem?


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg