Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bob Kater 1 jaar

>

Ik ben Muis.
Ik ben Bob.
Samen zijn we yin en yang, een eenheid die je niet uit elkaar wil halen, anders hebben we een probleem. Gaan we huilen. Krijg je dure telefoonrekeningen en overdreven logeerpartijen. Wil jij niet, willen wij niet. Dus! Adopteer ons samen, dan heb je ook wel wat. Twee vrolijke clowntjes die jou laten lachen en elke dag acrobatische optredens geven in de huiskamer, en JIJ mag op de voorste rij zitten. Haal de popcorn maar vast in huis.
Ik ben Muis, een mooie zwarte witte dame, nog geen jaar oud. In het verleden was ik een beetje het vertrouwen kwijtgeraakt. Er waren beloftes gemaakt die niet werden nagekomen, maar mijn vertrouwen is aan het herstellen bij mijn fijn opvanggezin. En belangrijker nog... ik kreeg Bob erbij, een zomaar kadootje. Hij nam me op sleeptouw en haalde het beste in mij naar boven. Het plezier kwam weer terug, de lol, het uitbundige. Bob is me er eentje, hij is mijn sparmaatje, mijn alles. Samen hangen we de clown uit, zijn we lekker gek in de bol. Aanraken mag de mens mij nog, maar daar heb je Bob dan weer voor, dat is de klefferd van ons twee. Knap hoor, ik sta erbij en kijk erna. Wie weet over een tijdje doe ik vrolijk mee, want pas op...nieuwsgierig ben ik sowieso naar jullie.
Ik ben Bob en Muis heeft het al een beetje gezegd... ik ben de schoothanger, de kleffe, de lieve, de knuffelaar. Vriendjes met mens en dier, het leven is 1 groot feest.
Ik ben zelf door oog van de naald gekropen, ik heb een flinke aanrijding ooit gehad. Daardoor is mijn voorpootje geamputeerd en dat boeit me niks. Ik vlieg harder dan de rest en soms zijn mijn pootjes sneller dan het besef, ha. Muis en ik rollebollen door de kamer, ik heb haar geleerd dat het leven te kort is om sip te kijken. Omarm wat op je pad komt <3
Nog één belangrijk dingetje: in het verleden had ik wat last van astma, maar dat is helemaal onder controle. Elke dag neem ik een duik in een wellness stoombad. Twintig minuutjes per dag aerosollen en that's it. Nooit meer ergens last van gehad, alles tiptop, mij hoor je niet meer piepen ;-)
Nou, wat doen we, eens afspreken? Mag jij alvast op de eerste rij zitten, de voorstelling begint binnenkort! x
Blije Bob en Muis


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg