Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dabby Poes 4 maanden


Hoi hoi, ik ben Dabby en ik was bij aankomst geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Meteen duidelijk maken dat ik wat pit in huis had. Ik was dan ook vreselijk bang voor jullie mensen, wat wil je… Gelukkig was mijn broertje iets dapperder en zag ik hoe hij zich wel kon open stellen. Hmm misschien zijn jullie toch niet zo slecht. Uiteindelijk merkte ik ook hoe zalig het kon zijn om geaaid te worden door jullie. En zo ben ik uitgegroeid tot een echte knuffelkont. Heel opdringerig ben ik niet, maar als ik je goed ken zal ik toch wel naast je komen zitten. En je mag me ook altijd zelf komen halen, dat vind ik ook wel leuk. Ohja, spelen doe ik ook nog heel graag. Kan jij mijn nieuwe baasje zijn?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg