Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Fuzzy Kater 1 jaar


Ik ben de opper recycle dinges. Ik ben milieubewust, alles wat bestaat moet opnieuw gebruikt worden. Simpel. Ik zit erover te denken om een webwinkel te starten met wc rollen, proppen papier, oude sokken, wasknijpers, pennen, lege potjes, groenafval. Ik denk dat het een HIT wordt, daar ga ik rijk van worden. Kassa! Zo. Dat gezegd hebbende is het al duidelijk dat ik heel erg aan het milieu denk. Ook moeten ijsberen gered worden, sowieso.Maar, dus, ik ben ook kei lief. Ik ben dol op mensen, kusjes uitdelen, knuffelen is zoooo leuk. En weet je wat ik ook leuk vind? Kweet niet of dit in mijn voordeel gaat werken, maar ehm. Ik kom graag in de badkamer neuzen als jij een douche neemt. Dan ga ik gewoon zitten kijken. Ongegeneerd. Ben ik erg? Tis sterker dan mezelf, sorry. Ook slaap ik graag samen met jou in 1 bed. De winter komt eraan, dus jij gaat zo blij zijn met een fijne voetverwarmer. Bofkont! Ik wil je beschermen tegen wind en regen, en ik zal altijd naast jouw zijde staan, echt. Vrienden voor het leven. Fency roept: "Klef!" Boeien. Speelvriendjes heb ik sowieso nodig, mijn zus Fency , moet niet mag, in elk geval iets van gezellig leven in huis is een must. Nou, ik wil wel eens een afspraak met jou maken. Vind ik leuk, nood aan! Doei doei.

Fuzzy moet samen met een andere kat in huis zijn.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg