Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Willeke Poes 3 jaar


Vier maanden geleden kwam ze bij ons binnen. Zo beroerd, doffe oogjes, mager, een troosteloos vachtje.
We lieten haar meteen nakijken bij onze dierenarts en ze bleek een heel diep abces in haar keeltje te hebben. Na verder onderzoek zaten er nog abcessen en gaten, zelfs onder haar schouderbladen, dus ze had flink in een gevecht gezeten.
Dat was toen..
Ondertussen is ze helemaal opgeknapt en zijn haar oogjes opengebroken. Haar vachtje is voller geworden, we wisten niet dat het zo'n schoon half langhaartje zou worden ;-) Ze is werkelijk prachtig!
Ons Willeke heeft 1 dingetje... Ze kan zichzelf nog niet aan ons mensen geven. Er is op haar hartje getrapt, het deurtje naar haar hart is nog dicht. Pas op, ze heeft vorderingen gemaakt, de blinde paniek om in onze buurt te zijn heeft plaatsgemaakt voor een gedoogbeleid.
Anderzijds, ze is dol op andere katjes! Ze krijgt veel liefde en steun van haar vrienden, ze vindt het zo fijn om bij hen te zijn. Ook lekker buiten een luchtje scheppen doet haar goed.
Willeke mag op zoek gaan naar haar voor altijd huisje. En lief huisje, waar respect en rust heerst. Waar ze op haar eigen tempo contact mag maken met ons mensen, een band kan opbouwen en een deurtje open durft te zetten.We gunnen het haar enorm, ze is zo ontzettend de moeite.
Een kattenvriendje of meer is een must, ook een mogelijkheid om een frisse neus te halen zou haar goed doen.
We gaan ervoor Willeke!
Wie o wie geeft haar ruimte en gelooft in haar.

Omdat Willeke graag naar buiten gaat, zoeken wij voor haar een huisje waar zij veilig naar buiten kan (bij voorkeur een goed afgesloten tuin, terras of kattenren).


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg