Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Billy Kater 3 jaar


Nou hier gaan we dan…wij mogen op zoek naar ons eigen gezin. Doodeng maar we gaan het toch doen.


Wij zijn Bobby en Billy, twee broers en dikke vrienden, vier pootjes op één buik. We zijn een schattig stel al zeg ik het zelf. Mij, Bobby herken je aan de witte stip naast mijn neus en volgens mijn pleegmama staan mijn oogjes een beetje dicht bij elkaar. Moet ze altijd om lachen, niet uitlachen hoor, maar ik zie er blijkbaar gewoon grappig uit. Ben eigenlijk niet zo’n clown hoor, eerder het rustige schuwe type. We hebben als kleine jongens buiten geleefd met onze mama dus toen we ineens in een echt huis terecht kwamen moesten we toch wel even wennen. Ik heb veel geblazen en heel veel verstoppertje gespeeld. Met blazen en boos kijken zijn we gestopt, verstoppen blijft nog wel een dingetje want dat vinden we nog te fijn. Heel voorzichtig laten we ons steeds vaker zien, vooral ’s avonds want overdag moeten we nog veel slapen anders zijn we te moe om ’s nachts te spelen. Mijn broertje Billy durft al vaker zijn neus onder de bank uit te steken. Hij is een stuk kleiner dan ik, ik weet ook niet waarom want hij eet evenveel als ik. Hij is klein maar dapper, de beste broer ter wereld. Bij hem voel ik me veilig. Ik zou hem niet willen missen vandaar dat we graag samen op zoek gaan naar een eigen gezin. Is er iemand die nog op zoek is naar twee knappe jongens (ik ben niet zo fotogeniek als Billy…)? Iemand die ons de kans geeft om te wennen ook al kan dat even duren? Iemand die kan wachten met ons aan te raken? Schrijf dan gauw een mailtje misschien zien we elkaar dan snel.

groet Bobby en Billy


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg