Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Muis Poes 1 jaar

>

Hoi, ik ben Muis, een knap zwart-wit dametje van ongeveer twee jaar oud. Ik leefde met twee broertjes buiten en we werden wel eens gevoerd door mensen die het beste met ons voor hadden. Ze wilden dat we beter terecht zouden komen en daarom hebben ze ons laten vangen en naar het asiel gebracht. Die mensen hebben toen gezegd dat ze mij niet van mijn broertjes mochten scheiden omdat ik alleen samen met mijn broertjes dapper genoeg was om me te laten zien. Helaas hebben ze dat in het asiel toch gedaan. Hierdoor was ik het beetje zelfvertrouwen dat ik had helemaal kwijt en was ik te angstig om geplaatst te worden. De mensen die ons gevonden hebben, hebben er toen voor gezorgd dat ik bij mijn gastmama kon komen wonen. Hier heb ik de tijd gekregen om te wennen aan een leven in huis. En ik moet zeggen: na even wennen bevalt dat best wel goed. Er staat altijd eten en drinken klaar met op z'n tijd een lekker snoepje, er is genoeg speelgoed om mee te spelen en ik heb zelfs vriendjes gemaakt!

Ik heb een schuw en rustig karakter. Aanraken laat ik nog niet toe, als mijn gastmama mijn kant op komt, ren ik snel weg. Alleen als er natvoer geserveerd wordt strijk ik van plezier langs haar benen. Tijdens het eten laat ik me aaien, dan begin ik helemaal te spinnen. Maar verder niet hoor, dat vertrouw ik nog niet helemaal.
Ik ben best wel nieuwsgierig, ik zit vaak op een afstandje te kijken wat er allemaal gebeurt. Ik speel veel met balletjes en muisjes en met de andere katten die hier wonen. Ik houd alleen niet van heel erg wild spelen. Mijn gastmama zegt dat ik een lief en rustig karakter heb. Ik ben als het rustig is ook graag in de buurt van mijn gastmama. Als ze op de bank zit lig ik er gezellig bij in de buurt. Ik zou graag een rustig huisje willen vinden met een kattenmaatje en met mensen die me de tijd geven om te wennen.

Dus heb je een rustige leefomgeving te bieden en verwacht je niet teveel van mij dan voel ik een match aankomen!
   

Het zou fijn zijn als ze naar buiten zou kunnen maar omdat ze erg schrikachtig is enkel in een afgesloten tuin of kattenren. Dit is geen must als er in huis genoeg vertier is (andere speelse katjes)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg