Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Winter valt onder onze aids positieve katten. Winter heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Winter op afstand adopteren.

Winter Kater 9 jaar


Een paar maanden ben ik nu hier. Het leven lacht me weer toe, nadat ik door het oog van de naald ben gekropen.
Ik voel er niks van, maar ben aids-positief. Voor mij gaat het leven door zoals altijd. Ik ben niet beroerd, lig niet plat met een thermometer in mijn bekje en een koud washandje op mijn hoofd. Maar toch was mijn toekomst onzeker vanwege het positieve verhaal. Raar eigenlijk, positief wat negatief had kunnen uitpakken voor mij.
Ik heb besloten dat hoofdstuk af te sluiten, het is geweest, we leven in het nu. Yep.
Ik wandel elke dag op het gemakje wat door de kamers hier. Nieuwsgierig neuzen. Is er nog ergens wat te beleven, eten of te observeren? Mijn observatietalent is uniek. Ik weet exact wie wat doet, wie vreemd gaat, wie slechte zin heeft, wie van de buitenlucht houdt en wie graag ligt te trippen onder een walm van valeriaan. Ik noem geen namen, ben discreet. Maar mij ontgaat nietssss.
Ik ben geen aaitypje, nog niet. Ik kom wel in je buurt, wil tenslotte weten wat je doet, maar aaien vind ik stom. Maar hey, als ik bij jou kom wonen, dan gaat mijn hartje nog meer ontdooien, dan gaan we van Winter naar Lente. HA. Mark my words.
Andere kattenvriendjes kunnen mij erg bekoren, voel me op mijn gemakje bij hen, dus in dat opzicht kun je met mij alle kanten op.
Ik maak tot slot graag nog wel eens een uitstap naar buiten. Frisse neus halen in de buitenren, meer doe ik eigenlijk niet. Sprintjes trekken doet de jeugd maar, ik kijk wel. Ik wil zelfs aanmoedigen als nodig is.
Nou, ik wil een afspraak met je maken! Ben er helemaal klaar voor, mijn koffer is licht. Dat lukt jou wel, dat stukje naar de auto.
Zo, mijn speurneus staat weer op, krijg het idee dat er ergens catnip wordt gedeald.
Doei!

Winter is nog redelijk schuchter maar toch nieuwsgierig. Zeker als het heel rustig is in de villa mag je al dichtbij hem komen. We verwachten dat hij in een rustige huis nog zeker verder gaat ontdooien.

Omdat Winter een fiv katje is mag hij alleen naar buiten in een zeer goed afgesloten tuin/terras of balkon waaruit hij niet kan ontsnappen. Hij hoeft niet naar buiten te kunnen.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Bijzonderheden: overleden

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg