Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Fabian Kater 2 jaar

>

Jaaaa. Ik ben er! Kusje? Kom... je krijgt er een innig omhelzing bij. Ja, Fabian is er ook, das mijn partner in crime, maar nu gaan we even knuffelen, jij en ik. Quality time. Fabian moet maar even wachten. Die is trouwens niet van de knuffel, die wantrouwt het boeltje nog even. Fabian is een goeie vriend van me geworden, maf he. We kenden elkaar eerst niet, ik zag hem wat huppelen in de verte en zo. Een blije gup. Tijdens een spelletje muisje vangen, raakten we aan de praat. Even dan, want hij vloog alle kanten op. Maar ik moest wel om hem lachen, ik dacht dat ik de enige in het gebouw was van de huppel, maar hij kan er ook wat van.
Fabian vertelde me dat hij mensen nog een beetje moest vertrouwen. Hij vond ze wel koddig, beetje paaien met snoepjes en meer van dat, maar hij zet nog net niet het stapje over de streep. Kan natuurlijk, ieder heeft zijn/haar eigen tempo.
Ik ben vooral van het kleffe. Vertel ik hem ook, maar hij lacht het nu nog een beetje weg. Komt wel, ik blijf hem aansporen.
Ik ben een beetje erg in het contact met jullie. Ik ben verliefd op elk van jullie. Mijn snoetepoet wil alles zien, wil allessss uitproberen en neem graag een aanloopje om uitbundig in jouw armen te springen. Kussen, knuffelen, adorerend smachtend naar je staren, ik wil je opeten! Ik hou van jou!
Fabian en ik hebben dezelfde energie, we vullen elkaar aan. Ik lach me rot met die jongen, je moet echt eens met hem spelen. Die ogen dan, man o man.
Maar goed, we vinden het wel leuk om samen oud te worden. Hadden we het laatst nog over, tijdens een catnip party. In de ideale wereld willen wij samen oud worden.
Hebben we doorgegeven aan ons personeel en ze luisteren. We mogen ons samen promoten. Cool.
Dus, we zijn jong, puberaal, we maken geen huiswerk, spijbelen om te voetballen en we willen JOU!
Toeledoeee.
Wij. Mailen hè ♥


Is tegenover ons mensen nog verlegen, maar hij wordt dapperder naarmate hij ons beter kent. Af en toe komt hij al aan onze vingers snuffelen. 
Hij houdt enorm veel van spelen, en hij trekt zich erg op aan Youpie. Hij gaat bij veel katjes vragen tot spel, maar Youpi gaat hier altijd op in. Hij heeft alleen tijd nodig om je vertrouwen te winnen. Graag plaatsen we Fabian samen met Youpi!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Bijzonderheden: geplaatst door scheiding villa-zk

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg