Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sander valt onder onze aids positieve katten. Sander heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Sander op afstand adopteren.

Sander Kater 6 jaar


Even kijken waar het ook alweer was. O ja, zie het al, hier tussen de struiken door, langs die oude schutting en dan achter dat bankje. Ja, gevonden!
Twee dagen geleden was ik hier ook, maar toen kwam die grote oudere kater en die wilde gelijk gaan vechten. En als je dan al zoveel honger hebt als ik, dan heb je daar helemaal geen zin in, dan ga je gewoon ergens anders wat eten bij elkaar scharrelen.
Maar ik heb het weer gevonden, heerlijk eten! Het ligt hier gewoon voor het oprapen.
En geen grote boze kater in de buurt dus ik ga er eens lekker van genieten.
Hmmm, het ziet er heerlijk uit, alleen ruikt het wel een beetje vreemd.
Maar ja, als je zo’n honger hebt, dan stel je geen eisen, dan ben je blij met alles wat je kan eten.
Zo, dat zit erin, nu nog maar eens een slokje gaan drinken in de buurt van mijn slaapplaats.
Ik loop terug, maar hé, wat is dit? M’n maag begint een beetje te draaien …. en nu worden m’n pootjes ook een beetje slap. Ik probeer door te lopen, maar het gaat niet meer. Het is net of de hele wereld draait. En ik zie ineens heel enge dingen, monsters met 3 ogen en grote tanden die me komen verslinden ….. en … en …
Ik probeer weg te rennen, maar het gaat niet. M’n pootjes willen niet meer en m’n maag voelt groter aan dan ik zelf ben. Ik ben bang, zo bang …. en dan gaat het licht uit en wordt het zwart in mijn koppie.
Uren later gaat het licht ineens weer aan, heel fel licht en er zijn mensen in dat licht. Alles is wit, het licht, de kleren van de mensen. Gelukkig zijn de monsters weg. M’n pootjes doen het nog niet helemaal, maar m’n maag voelt weer wat gewoner. Ik hoor zo’n witte mevrouw zeggen: “Dokter, ik denk dat hij is vergiftigd! En uit zijn bloed blijkt ook dat hij FIV-positief is.”
--------------------
“Sander, grote knuffelkat van ons, wat ben je toch een slaapkop!”.
Huh, door de lieve stem van de verzorgster, schrik ik wakker uit mijn enge droom. O ja, ik ben in Villa Vagebond. Niet meer op straat, niet meer vergiftigd en ik hoef niet meer te vechten voor mijn leven.
De dierenarts heeft me er bovenop geholpen. Die lieve dokter heeft zelfs nog moeite gedaan om te kijken of ik al een baasje had. En omdat ik FIV heb, vervolgens contact opgenomen met Buddykat.
Die hebben mij liefdevol opgenomen en nu woon ik hier in 5-sterren asiel Villa Vagebond. Behalve lekker eten, goede verzorging en tonnen aan liefde krijg ik toch lekkere knuffels!
En nu mag ik op zoek naar mijn eigen huisje. Ergens waar het een beetje rustig is en waar ik, als ik eenmaal ben gewend, net zo lekker kan knuffelen als hier.
Heb jij zo’n mooie plek voor deze knuffel, stuur dan een mailtje naar: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Liefs en een 🐾van Sander💗

Sander hoeft niet naar buiten, maar als dat wel kan mag het vanwege zijn FIV enkel in een goed afgesloten tuin of buitenren.

 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg