Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Gabriel valt onder onze Speciale Zorg Katten. Gabriel heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Gabriel op afstand adopteren.

Gabriel Kater 3 jaar


Ik ben lui. Ik en mijn klimpaal.
Vroeger was ik een gevierde dressman. Ik liep catwalks over heel Europa. Beetje showen, zwoel kijken, wenkbrauw optrekken, slurpen aan een catmilk met een rietje, semi geheimzinnig draaien met mijn ogen, rondjes draaien en oogcontact maken met de fotograaf.
Ze konden niet kiezen. De foto. Ze hebben er dan maar een filmpje van gemaakt met de beste shoots, genomen van mijn beste kant.
In de pauzes werd er altijd geknuffeld, ZALIG. Nu neem ik altijd pauze, want een uur niet geknuffeld is niet geleefd zeg ik altijd maar. Nietwaar.
Je moet wel naar me toekomen, want ik vind mijn schoonheidsslaapjes errug belangrijk. In mijn klimpaal. Klimpaal is lief, mag die ook mee als ik ga verhuizen?
Ik vind het erg belangrijk dat jij goede aaitechnieken hebt. Op mijn kopje, mijn wangetje, neusje, ohh en lieflijke woordjes fluisteren. Je mag dit eventueel afwisselen. Bv. je aait eerst mijn ruggetje, dan ga ik er uitgebreid voor liggen. Dan kun je wat leuks zeggen en daarna ga je verder aan mijn hals, kopje en zo van die zijlingse streeltjes aan mijn wang. Ken je dat. Daarna mag je weer gaan. Moet niet.
Andere katten geen probleem, ik ga niet naar buiten ( gaat mijn haar in de war) en nogmaals: een grote klimpaal met een slaaphut wordt erg gewaardeerd.
Nou, shoot, aai en dag dag! Kusje en knuf van Gabriel x

Gabriël is een heel lieve kat maar wat teruggetrokken. Hij is wel altijd heel enthousiast als we binnenkomen. Hij houdt ook van aandacht.
Wij plaatsen hem graag ergens waar hij veel aandacht krijgt
. Hij kan als enige kat geplaatst worden of bij 1 of 2 andere katten. 
 


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg