Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dua Poes 4 maanden


.Ik ben Dua, en ik ben een echte lieverd! Omdat ik niet voldoende bij mama kon drinken, hebben de opvangmama's mij elke dag flesjes gegeven. Dat vond ik heerlijk. Knuffels en kusjes leerde ik zo wel erg appreciëren! En jeetje nu kan ik niet meer zonder, ik hoor ze de trap opkomen en ga trippelend en ongeduldig klaar staan aan de deur. Ik volg elke voetstap, lekker hapje eten krijg ik, dan even knuffelen en samen spelen. Ik speel ook met broer en zus natuurlijk, maar met mensen heb ik een speciale band. Heb jij liefde en aandacht in overschot? Kan je dagelijks wat tijd vrijmaken voor mijn knuffelsessies? Dan pas ik misschien wel bij jou? Indien er nog een speelkameraadje op 4 pootjes rondloopt is dat mooi meegenomen, maar het is geen vereiste.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg