Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tijl valt onder onze aids positieve katten. Tijl heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Tijl op afstand adopteren.

Tijl Kater 5 jaar

>

Ontroerend, ontluikend, kwetsbaar en beschermend.
Wanneer de deur opengaat hoor je hem van ver. In een drafje komt hij recht op mij af. Niet afgeleid, enkel oog voor zijn verzorgster. Een impulsieve dreun van zijn lichaam tegen mijn benen. Een liefdevolle omhelzing. Mijn benen ontvangen zijn warmte. Een prrriet ontsnapt uit zijn keeltje.
Mijn arm naar hem uitstrekken heeft geen zin, handen vindt hij beangstigend, dan wil hij zichzelf beschermen, dan komt er waarschijnlijk een snelle kordate uithaal. Hij wil mij geen pijn doen, hij wil enkel waarschuwen, omdat hij voor zichzelf opkomt. In zijn verleden zal dit een pijnlijke herinnering zijn geweest, handen kunnen hem pijn doen.
Ik streel hem zonder mijn handen te tonen. Kroelen, kriebelen, aaien, hij raakt helemaal in extase, wat geniet hij, onze allerliefste schat. Zijn oogjes sluiten zachtjes, hij ontspant.
Kom je mee Tijl? Gaan we op de bank hangen? Er is nog een lief meisje die op schoot wil hè, ga je mijn schoot delen?
Zijn ogen kijken verongelijkt, maar hij zegt niets. Ook zijn bescheidenheid siert zijn karakter.
Hij deelt mijn schoot met een ander, ook al zegt een blik iets anders.
Tijl is een hele gevoelige jongen, hij heeft het harde zwerversleven achter zich gelaten, maar soms denkt hij nog altijd dat hij zichzelf moet beschermen...
Kleine kindjes zijn dan niet goed voor hem. Drukte? Nee. Liefde? Is HEEL goed voor hem.
Zijn expressieve blik verraad al veel over zijn hartje. Hij denkt misschien een gesloten boek te zijn, maar welnee... je kan hem lezen. Verdiep je in Tijl, dan kun je samen een vriendschap ontwikkelen gebaseerd op wederzijds vertrouwen en grenzeloze liefde.
Tijl is aids-positief, maar zijn gespierde lijf, passend bij zijn gevoelige oogjes, maakt alles tot een perfect geheel.
Tijl heeft ruimdenkende mensen nodig, en dan heb je een beste vriend voor het leven, voor altijd, want jij bent zijn leven, zijn alles <3


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg