Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Perla valt onder onze aids positieve katten. Perla heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Perla op afstand adopteren.

Perla Poes 4 jaar


Drie maanden geleden stond mijn wereld op z'n kop. Ik woonde toen nog buiten en had ongelooflijke buikpijn. Ik werd gevangen en naar de dierenarts gebracht. Deze zag niet niet wat er scheelde, dus ik verhuisde prompt weer, ditmaal naar de plek waar ik nu zit. Het werd toen WEL duidelijk wat ik mankeerde. Ik had een baarmoederontsteking en dat deed kei veel pijn. Nou, toen is dat ding uit mijn lijf gehaald, want wat moet je ermee. Hèhè, dat was ook weer opgelost, nu kan ik me richten op mijn omgeving!
Ik besef dat het niet makkelijk is, want er zijn heel veel vrolijke pluizenbolletjes die ubercute kijken en op schootjes willen neerploffen. Ik ben geen schoothanger, ik wil voorlopig ook nog even niet aangeraakt worden. Wil niet zeggen dat dit niet gaat gebeuren, want mijn hart heeft een grote ruimte vrijgehouden voor de mooie dingen. Voor liefde, vertrouwen en geduld. De deur lijkt misschien gesloten, maar daarachter is licht, de deur is niet op slot.
Ik ben aids-positief, dit betekent dat ik enkel drager ben, niet dat ik ziek ben. Ik voel me goed, mijn vachtje glanst, enkel mijn ogen willen die glans weer krijgen. Het is nooit verkeerd om even op afstand te blijven , even te observeren, een inschatting te maken of ik de grote tweebeners toelaat in mijn bubbel. In dat proces begeef ik mij nog even. Is niet erg, want zodra ik die barrière afbreek wil ik er vol voor gaan, zonder teleurstellingen, snap je.
Andere katjes kunnen mij zeer bekoren, zij geven mij een basis van vooruitgaan.
Ik durf elke dag meer. Ik beweeg me in open ruimtes zonder te sluipen. Mijn zelfvertrouwen groeit. Mijn proces kan ook jouw proces worden, een weg die we samen kunnen afleggen. De deur van mijn hart staat alvast op een kier," als jij zegt: "Kom Perla, ik geloof in jou, ga je met me mee?
Liefs Perla

Perla is een schuchter katje. Ze laat zich nog niet benaderen door ons. Toch heeft ze al grote stappen gezet, tijdens het geven van eten komt ze naar ons toe want een lekker hapje lust ze wel.


Perla valt onder onze aids positieve katten. Zij heeft een kruisje achter haar naam, omdat ze Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar haar wel wilt ondersteunen kunt u Perla op afstand adopteren.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg