Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Maartje Poes 6 jaar


Warmte. Alle levende wezens hebben het nodig, maar voor mij is het echt onontbeerlijk. Het is mijn levenskracht, het doet me openbloeien en maakt het leven de moeite waard. Lekker languit bakken op de verwarming, op de vensterbank genieten van het zonnetje en soezen in een heerlijk warm mandje; dat is de hemel op aarde voor mij. Ik geniet er des te meer van omdat deze warmte een luxe is die ik hiervoor nooit gekend heb. Ik heb heel mijn leven in een zwerfkatten kolonie gewoond en kende het genot niet van een warm en droog binnen leventje. Het was aanvankelijk dan ook behoorlijk aanpassen voor mij, zo binnen vier muren en in de dichte nabijheid van mensen leven; alles was zo nieuw en angstaanjagend. Tot ik al die heerlijke mandjes, dekentjes en - mijn favoriet- de verwarming ontdekte. Eindelijk kon ik me ontspannen, me volledig overgeven aan de warmte en al de rest gewoon vergeten, en nu zou ik dit leventje nooit meer willen inruilen voor mijn harde buitenbestaan. Ook naar jullie tweebeners toe begin ik hoe langer hoe meer warmte te voelen, maar toch durf ik mijn hartje nog niet volledig te geven. Toen ik binnenkwam, vond ik mensen doodeng en blies en mepte ik in het rond, maar wanneer ik nu ontspannen in het zonnetje lig laat ik me benaderen en knijp ik met mijn oogjes om je te laten merken dat ik je waardeer. Aangeraakt worden wil ik echter nog steeds niet, dat laatste restje angst krijg ik voorlopig niet afgeschud. Maar ik ben sowieso enorm trots op de weg die ik al heb afgelegd en hoop dat ik in mijn nieuwe huisje de tijd en ruimte krijg om gewoon mezelf te zijn en me zo eventueel nog verder te ontwikkelen. Ook van de warmte van andere katjes kan ik enorm genieten, dus een kameraadje in mijn nieuwe thuis zou ik heel fijn vinden. Liever geen dominante types, daar word ik als gevoelig meisje te zenuwachtig van, maar wel een vriendelijk, rustig en sociaal katje dat me helpt openbloeien. Kan jij me die letterlijk en figuurlijk warme thuis geven waar ik zo naar verlang? Kom me dan snel bezoeken, ik wacht op je met een hoopvol hartje.  
 
Liefs Maartje
 
Maartje is heel graag in het gezelschap van andere katjes, daarom plaatsen we haar ook enkel bij andere katjes!

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg