Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Rusty Kater 4 maanden


Blondes have more fun, zeggen ze weleens. Wel, daar ben ik, Rusty, het dus helemaal niet mee eens. Nee, redheads have more fun, want ik ben een trotse roodharige en mijn leven bestaat alleen maar uit fun! Elk kattenspeeltje is fun, alles wat eigenlijk geen speelgoed is, is fun - vooral balpennen en tenen dan, spelen met andere katjes is fun, op de krabpaal klimmen en er dan afvallen is fun, knuffelen is fun, op avontuur gaan en daarbij op de gekste plaatsen belanden is fun, op schoot in slaap vallen is fun, zelfs op de kattenbak gaan is fun! En weet je wat het toppunt van fun zou zijn? Een eigen huisje! Zo eentje met een speelkameraadje, geen te kleine kindjes, een baasje dat me veel aandacht geeft, een tuintje of terras waar ik op termijn kan rondneuzen en natuurlijk heel veel liefde. In ruil krijg je een vrolijk vriendje dat je met poezenkusjes overlaadt, je helemaal hypnotiseert met zijn mooie ogen en nog mooiere persoonlijkheid en elke dag een een glimlach op je gezicht tovert met zijn kattenkwaad. Wil jij het avontuur aangaan met mij en voor de rest van ons leven samen fun beleven? Vul dan snel het adoptieformulier in. Tot gauw!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg