Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sue Poes 14 weken


'Het kleinste katje is een meesterwerk'. Dat heeft Leonardo da Vinci gezegd, niet ik hoor, maar het is absoluut van toepassing op mij. Moeder natuur heeft van mij namelijk een beeldig schilderijtje gemaakt; een roomwit vachtje met een spatje zwart, een veegje rood, een toefje grijs en prachtige groene ogen in een allerschattigst snoetje. Ja, ik zou niet misstaan in een museum. Hoewel, dat zou me veel te saai zijn, ik wil namelijk maar 1 ding; spelen! Ik ben de kleinste thuis, mijn 2 broertjes zijn een stuk groter en zwaarder, maar ik sta serieus mijn mannetje, euh, vrouwtje. Samen razen we door het huis, onderzoeken elk hoekje, klimmen om ter hoogst op de krabpaal en spelen we onvermoeibaar met alles wat we tegenkomen. Als ik uitgespeeld ben, geniet ik van aaitjes,op voorwaarde dat je wel eerst even mijn vertrouwen wint. Ik ben momenteel namelijk nog een beetje onzeker en verlegen, maar niks dat spelen en lieve woordjes niet kunnen oplossen. Voor je het adoptieformulier invult, is er nog 1 dingetje dat je over mij moet weten; ik knor en snif geregeld. Het is een beetje een mysterie wat dit veroorzaakt, want ik ben door de dierenarts helemaal gezond verklaard. Ik heb daar zelf ook helemaal geen last van, maar met mijn knorconcerten in huis ga je wel soms denken dat je een biggetje geadopteerd hebt...Volgens mijn opvangmama maakt het me trouwens alleen maar schattiger dan ik toch al ben, en wie ben ik om haar tegen te spreken? Zie jij een knorrend meesterwerkje in huis helemaal zitten?
Vul dan snel het adoptieformulier in en hopelijk tot gauw!

liefs Sue


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg