Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Robin valt onder onze aids positieve katten. Robin heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Robin op afstand adopteren.

Robin Kater 2 jaar

>

Het lijkt wel alsof ik lui ben. Altijd vakantie heb.
Misschien is dat wel zo, maar het heeft zo'n nare bijklank, vind je niet? Lui.
Ik ontspan me graag, klinkt meteen een heel stuk beter.
Ik zit erover te denken om misschien wat yogalessen te geven, kwestie van beetje bijverdienen, want ik heb niks op de bank. Lijkt me leuk. Komen jullie in groepjes van 8 of zo. Je eigen handdoek meenemen, dat dan weer wel, want ik wil niet dat je in mijn hangmat kruipt.
Dan zet ik een leuk muziekje op en dan ga ik in mijn hangding liggen en dan doen jullie mij na. Op jullie handdoek. En na een uur rekenen we af en dan ga je weer naar huis. Ik beloof je: je gaat herboren zijn! Dan zeg je: "Die Robin, die kan er wat van."
Ik vind het belangrijk om altijd zen in je eigen lijf te zijn. Even wat wandelen, zitten, liggen, slapen, eten, wandelen. Meer moet een mens niet willen EN kat.
Ik zoek trouwens wel een nieuw onderkomen, ik ben enkel op hotel hier. Mensen zijn heel lief voor me, echt. Ik ben ook lief terug. Aaien is kei fijn en gezellig. Niet te opdringerig trouwens, dan raak ik uit mijn zen modus. Wil ik niet en jij ook niet. Maar stel, je bent een beetje hieperdepiep van binnen, dan heb je altijd je full time Inner Coach in huis. Hey, handig! Gaan we samen dutjes doen en zippen aan een catmilkcocktail en eventueel bingenwatchen?
Andere katjes zijn oke, maar ik deel bv niet mijn mandje met hen, vind ik een beetje erover. Maar ik tolereer hen en zij mij. Maar alleen zijn kan ik ook ontzettend goed :-)
Oh, een dingetje. Ik ben aids-positief. En neen ik ga niet snel dood, ben niet ziek, ik draag gewoon dat virus en daar heb ik vrede mee.
Eigenlijk ben ik een makkelijke jongen. Lief, leuk, zen, lui (nee!) en zoek een maatje voor het leven!
Liefs Robin x

Robin kan heel erg genieten van aandacht. Hij kan wel met andere katjes, maar kan ook alleen geplaatst worden. Hij is zachtaardig, maar kan als het hem teveel wordt wel eens happen. 

Robin valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een kruisje voor z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar Robin wel wilt ondersteunen kunt u hem op afstand adopteren.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg