Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Basje Kater 4 maanden


Hallo, Basje is mijn naam.

Samen met mijn zus Mientje en adoptiebroer Basje zetten wij hier de boel op stelten. Ik ben de iets rustigere van de drie, als ik weet dat je kijk zal ik mij eerst wat inhouden, maar als je niet kijkt of weg bent, dan geef ik er een lap op. Want spelen doe ik heel graag. Al de speeltjes die hier zijn hebben voor mij geen geheimen meer. En als je mij dan ook nog eens een speeltje geeft met een belletje aan, dan ben je mijn beste vriend.

Rondlopen en klimmen vind ik ook fijn. Als er aan de klimpaal een mandje is, kan je mij daar zeker vinden nadat ik mijn buikje rond heb gegeten.

Ik ben nog angstig in het begin, weet niet goed wat je wil doen met mij. Dus als je mij de tijd geeft om rustig aan iets nieuws te wennen, en mij zelf tot bij jou te laten komen, dan wil ik zeker ook genieten van die zalige aaitjes!

Dag van Basje


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg