Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Noudy Poes 7 jaar


Mijn hart loopt over. Ik weet niet wat mij overkomt!
Weet je hoe het voelt, wanneer je onzeker bent over de toekomst, wanneer het buitenleven haar gevaren toont. Het verlangen naar een binnenleven zo sterk is, maar je niet weet of je ooit die warmte zult ervaren...
Die onzekerheid knaagt, maar de hoop is nooit vervlogen.
En het is me gelukt. Deels dan.
Ik logeer nu tijdelijk in het kattenasiel waar ik alle vrijheid krijg. Ik heb snel vrienden gemaakt, want je komt elkaar continu tegen. We hebben de vrijheid weet je. We mogen onze wandelingen maken, er zijn buitenrennen, leuke kamers waar je kunt neerploffen of gewoon voorbij loopt. Kan allemaal.Ik heb zo mijn favoriete plekjes gevonden.
Lekker chillen op de grote stoel, mijmeren voor het grote raam, kletsen met de jongeren bij de snackbar ( keuken) en luisteren naar alle probleempjes. In een vroeger leven was ik sociaal werkster, heb niet eens een diploma, ging helemaal vanzelf. Komt uit het hart en zo.
Degene die het nodig hebben krijgen een bemoedigend kopje van me, effe hart onder riem steken, soort van moedergevoel.
Ik heb ook nood aan dagelijkse knuffels, ga ik niet ontkennen. Een vluchtige oogwissel met de mens zorgt al voor een opgeheven staartje en priet priet... Even knuffelen, even me-time. Heb er nood aan.
Ik heb veel meegemaakt, heb me vaak eenzaam op straat gevoeld, dat wil ik niet meer. Ik heb nood aan genegenheid en liefde, niet elke dag alleen zijn. Jij kleurt mijn dag, snap je...
Het liefst ook met een soortgenootje in huis, vind ik leuk. Ben een sociaal meisje.
Dan nog een laatste dingetje en daarna moeten we gewoon eens afspreken. Ik geniet toch best nog wel van het zonnetje, de reizende wind, de spelende blaadjes en de geur van buiten. Het hoeft niet veel te zijn. Een tuin, buitenren, zelfs balkon kan mij bekoren.
Kijk maar, ik ben hier, ik ga nergens heen. Ik gewoon de kans op eigen geluk en ik weet dat jij daar ergens bent x
Liefs Noudy, 7 jaar

Noudy is een flinke mooie dame, met heel veel liefde te geven.
Ze komt meteen naar je toe, staart in de lucht, geeft liefdesbeetjes. Ze kan ook goed met andere katjes, geeft regelmatig kopjes aan de katjes die langslopen.
Ze houdt ook echt van aandacht, dus wij plaatsen haar niet waar ze lang alleen zou zijn.
Noudy heeft graag gezelschap van soortgenoten en ze gaat wel eens graag naar buiten, dus als er een tuin, buitenren of balkon is, zal ze hier zeker van gaan genieten.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg