Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tanana Poes 2 jaar


De hooizolder was mijn kraambed, best lekker zo die warmte en behoorlijk prive.
Maar ja, het gerucht ging al dat wij kattenfamilies niet zo welkom zijn op vele plekken die wij best tof vinden. Het gerucht werd werkelijkheid, dus we konden verhuizen. Gelukkig hadden we niet veel spullen, een verhuiswagen werd daarom ingeruild voor enkele kooien.
Eigenlijk kregen we een vele betere plek, achteraf gezien helemaal niet verkeerd. Gezonde voeding en een leuke plek voor mijn kroost om te ravotten en stoute dingen te doen. Met een voldane blik volg ik mijn toch-al-groot-geworden kinders. Af en toe beetje semi "Nah jongens, doe dat nou niet" roepen. Voor de rest knijp ik een oogje toe en moet ik zachtjes grinniken als ze gekke capriolen uithalen. Nooit geweten dat ik circusartiesten had grootgebracht. En als ik zeker weet dat niemand kijkt? Doe ik gewoon mee, zaaaaalig.
Ik voel me erg op mijn gemak bij mijn kinderen, maar sowieso voel ik me goed bij soortgenoten in het algemeen. Kopjes uitdelen, kusje hier, kusje daar en spelen maar,
Grote mensen zijn nog een dingetje, vind ik beetje eng. Dus even niet aaien en klef doen, hou graag gepaste afstand. Wat niet is kan nog komen, maar kalm aan... Ik ben ondertussen wel aan het lezen geslagen, de nederlandse taal, uitdrukkingen en hoe te interpreteren. Ben nu bij hoofdstuk 3, maar man o man, wat zijn jullie ingewikkeldddd. Heb nog een hoop boeken, maar kan enkel lezen als de kinderen slapen. Anders moet ik weer voorlezen enzo, helemaal geen zin in.
Mijn kinderen zijn al aan het daten geslagen, maar ik wil ook. Wil jij mij beter leren kennen? Dan is dat geheel wederzijds, kun je misschien een hoofdstukje uitleggen, want snap er soms helemaal niks van.
Hopelijk tot snel, want mama wil ook verhuizen ( enkel bij een andere kat of katten).
Doeiiii. Tanana


Ons meisje heeft op dit moment nog 3 kittens te verzorgen en op te voeden. Zij zal dus pas kunnen verhuizen als ook haar kindjes verhuizen.

Tanana geniet erg van de aanwezigheid van andere katjes, daarom wordt zij ook enkel geplaatst waar minstens al één sociale kat aanwezig is.
.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg