Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bobby Kater 8 weken


Mijn naam is Bobby,
Samen met mijn broertje en zusje logeer ik sinds een aantal weken bij een lief gastgezin, totdat wij straks helemaal klaar zijn voor ons forever home.
Wij stoeien, klimmen en rennen hier tussen onze slaapjes de hele dag door. S’avonds kijken we graag samen op de bank tv met onze opvangmama.
Het is hier reuze gezellig met al de andere katten, de hond Doenja en Sagera het schildpad die rond schuifelt. We hebben langzamerhand hun gebruiksaanwijzingen onder de knie.... Spriet niet van achteren bespringen, als Doenja aan het eten is NIET bij haar bak in de buurt komen en Sagera trekt haar poten in als je erin bijt.....
Ik ben nu behoorlijk wat drukte gewent en ik wil dus ook graag verhuizen naar een plek waar ook nog minstens een andere jonge gast woont zodat we samen circuittraining kunnen spelen. Samen met mijn broer of zus is natuurlijk helemaal super.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg